الثلاثاء، 9 أبريل 2013

عجينة الباف باستري على اكلات مصريه


النهارده هنعرف مع بعض طريقة عمل عجينة الباف باستري اللي ممكن تستخدميها كمعجنات بحشوات مختلفة، زي الجبنة والسوسيس واللحمة. 
عجينة الباف باستري
المقادير:
2 ملعقة كبيرة زبدة
ملعقة صغيرة ملح
2½ كوب دقيق
2 كوب ميه

الطريقة:
اخلطي الدقيق مع الملح والزبدة لحد ما يتجانس الخليط، وبعدين ضيفي الميه واستمري بالخلط، بعد كده افردي العجينة بإيديكي، وبعدين غطي العجينة وسيبيها في الثلاجة طول الليل، وممكن بعد كده تعملي بيها معجنات بالجبنة والسوسيس والزعتر واللحمة المفرومة.

خلصت وصفتنا النهارده..
استنونا كل يوم مع وصفات جديدة..
سلام،،

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق